O meni

Si želiš lepo oblikovati telo, poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje in ne veš kako začeti?

veseljem te bom vodila do tvojega cilja. Z ustreznim pristopom k problemu in individualno obravnavo bova dosegli v najkrajšem času najboljši možni rezultat in pripomogli k tvojemu boljšemu telesnemu in duševnemu počutju.

Z vadbo se ukvarjam že več kot 15 let.

Začelo se je, ko sem zbolela za anoreksijo in po bolnišničnem zdravljenju našla moč za premagovanje motenj hranjenja v fitnesu.

Vadba me je navdušila takoj, strah pred debelostjo pa me je oviral na poti do svojega cilja. Želela sem si imeti lepo oblikovano, fit telo in kar nekaj časa je bilo potrebno, da sem pričela normalno sprejemati hrano in tako dosegla napredek.

Občutek kontrole nad hranjenjem sem dosegla v tekmovalnem obdobju. Tekmovala sem v kategoriji bikini fitness in dosegla kar nekaj zmag.

 

Po opravljeni licenci sem začela pomagati drugim do željenega cilja, s časoma pa se še bolj posvetila odpravljanju problemov. Zato zdaj poleg oblikovanja telesa dajem velik poudarek na vitalnosti, funkcionalnosti in na izboljšanju kakovosti življenja.

 

Oblikovanje telesa sem združila s kozmetično izobrazbo in s tem poskrbela še za vse detajle in hitrejšo pot do željenih rezultatov.

“PRITI SKUPAJ JE ZAČETEK, VZTRAJATI SKUPAJ JE NAPREDEK, DELATI SKUPAJ JE USPEH”